Stackers hunn


Det blev lite antiklimax i helgen. Jungman skulle genomgå MH-test och mentalbeskrivas tillsammans med ett gäng andra av Frihamras storpudlar. Men så blev det inte. 

Han fick ett litet sår på tassen tidigare i veckan. Och det var inte så mycket mer med det. Det slutade blöda ganska omgående, men han fick ta det lite piano samt ha på sig gummistrumpa på promenaden. 

Det kändes inte som något att bry sig om. Det är ju inte direkt fösta gången han blöder från småsår. Det största problemet för Jungman verkade vara att vänja sig vid gummistrumpan. Och det kan man ju relatera till. Ni vet, den där förnedrande känslan av att ha illasittande och/eller fula skor.

Aja. När vi kom fram Roslagens brukshundsklubb efter en timme i bil hade Jungman en del uppdämd energi och fick ett pudelfnatt deluxe. Och rev upp såret på tassen vilket resulterade i blod och hälta. 

Så vi fick skjuta upp mentalbeskrivningen. 

Men lugn  nu, gott folk! Blödningen är stoppad, såret tejpat och hältan så gott som borta. Och allt verkar vara på banan. Förutom att hunden känner sig kränkt av att tvingas ha gummistrumpa utomhus igen. 

Hundliv etc etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar